Running Water

Running Water is een nieuw concept in Europa, bedoelt om drinken makkelijker te maken tijdens het sporten. Geen tijd meer kwijt bij waterposten. Pak een water sachet en je kunt zonder oponthoud al lopend en drinkend door. Je bijt het sachet kapot en je kunt zonder knoeien het hele zakje, zonder knoeien, leeg drinken. Of jezelf even met het frisse water verkoelen, natuurlijk!  JUST BITE IT!

Het product

Een plastic zakje gevuld met zuiver water. De inhoud van het zakje is 150ml en het zakje past gemakkelijk in de hand.

recycling resin identification No.4, for low density polyethylene plastic

 

Ondervinding van de Organisatie VIB, mei 2012:

“Wij zijn als VIB-lopen rond de Maarsenveense plassen erg tevreden over de zakjes water van Running Water. Eindelijk een handige manier om al lopend rustig en gedoseerd te kunnen drinken.”

Ondervinding van Organisatie Triatlon Breukelen, mei 2012:

Ik heb 14 mei een mailtje gestuurd naar alle deelnemers TVB 2012 ter evaluatie van het evenement en de waterzakjes specifiek.
Van de 37 mails die ik tot nu toe terug heb gekregen waren er 34 erg enthousiast over de waterzakjes  slechts 2 negatief en 1 geen mening. Lijkt me een duidelijke en betrouwbare uitslag. Het was wel voor velen even wennen mbt. het openmaken maar het werd als heel positief ervaren, veel beter dan bekertjes.

Ondervinding van Organisatie Ijsselsteinloop, 26 mei 2012;

We hebben van meerdere lopers goede reacties gekregen op de Running Water zakjes. Het is hen goed bevallen.
Zelf zijn wij ook tevreden over de zakjes en het gebruik ervan. Dit mag je naar buiten brengen.

Ondervinding van Organisatie Van Bank Tot Bank Loop – Heerde – 30 juni 2012;

Over de watervoorziening onderweg (Running Water) hebben we wisselende reacties gehad. Van: ideaal, dit moet je erin houden, tot: ellendige dingen die je moeilijk openkrijgt. We zullen alles evalueren en zien jullie in 2012 graag weer aan de start (of eerder bij één van onze andere evenementen, zoals De Halve van Hattem op 15 september, of de Klokloop (max. 1000 deelnemers) op 27 oktober waarvan de voorinschrijving vanavond om 20.00 opengaat)